Zvieratá: Otázky a odpovede: Stovky fascinujúcich odpovedí na zaujímavé otázky : (Fragen und Antworten Tiere) - Green, Jen; Stidworthy, John; Hawksley, Lucinda; Ganeri, Anita: 1961-; Pope, Joyce: 1927-; Penny, Malcolm (Otázky a odpovede, 2007)
Táto napínavá kniha prináša množstvo skutočností o zvieracích druhoch celej Zeme. Informácie o živote, stravovacích návykoch aj o prostredí, kde zvieratá žijú, sú zrozumiteľné, určené pre mladých čitateľov. Skutočnosti sú sprostredkované hravou formou: skrývajú sa v mnohých otázkach a odpovediach na ne a sú doplnené vysvetľujúcimi obrázkami. Učenie sa tak stáva zábavou. Dozviete sa, ako rýchlo dokáže bežať gepard, ktorá ryba chodí trojnožky, ktorý vodný živočích má rohy, načo má tukan pestrý zobák...