Putovanie prírodou: Stromy. Divorastúce kvety. Vtáky : (Usborne Naturetrail) - Howell, Laura; Khan, Sarah; Davidson, Susanna; Menkyna, Martin; Patch, Derek; Spencer, Mark A.; Niemann, Derek; Boyer, Trevor (Svojtka & Co, 2008)
Zoznámte sa prostredníctvom tejto fantastickej knihy s prírodou okolo nás. Množstvo fascinujúcich faktov, rozlišovacie znaky rastlín a živočíchov a návody na záujmové činnosti.