Putovanie prírodou: Stromy. Divorastúce kvety. Vtáky (Usborne Naturetrail) - Howell, Laura; Khan, Sarah; Davidson, Susanna; Menkyna, Martin; Patch, Derek; Spencer, Mark A.; Niemann, Derek; Boyer, Trevor; Menkyna, Martin; Hegedüsová, Katarína; Brinzík, Marek (Svojtka & Co Bratislava, 2008)
Zoznámte sa prostredníctvom tejto fantastickej knihy s prírodou okolo nás. Množstvo fascinujúcich faktov, rozlišovacie znaky rastlín a živočíchov a návody na záujmové činnosti.
Dokument obsahuje 3 diela od rôznych autorov. Preložené z angličtiny. Register. Slovníček. Dar 2 zv.: z finančného poslaneckého príspevku Mgr. Jozefa Pavlova - Detva 2017.
Keywords: prírodné vedy; príroda; stromy; kvety divorastúce; vtáky; skúmanie a pozorovanie; ekológia rastlín; botanika systematická; ekológia živočíchov; zoológia systematická; knihy populárno-náučné pre deti a mládež