Štúdia v červenom. Pes baskervillský : (The complete Sherlock Holmes: A Study in Scarlet. The Hound of the Baskervilles) - Doyle, Arthur Conan Sir: 1859-1930 (Retro, 1981)
Dve detektívky slávneho autora. V prvej Holmes a Watson hľadajú páchateľa záhadných vrážd. Druhý príbeh sa odohráva v pôsobivej atmosfére anglického zámku uprostred slatín...