Červené víno 2 - Hečko, František: 1905-1960 (Slovenský spisovateľ, 1989)
Druhá časť románovej kroniky rodu Habdžovcov z rázovitej západoslovenskej vinárskej obce Vlčindol prináša čitateľom ďalšie osudy hrdinov v pohnutých časoch po vzniku 1. československej republiky. Na konci prvého dielu sa čitatelia rozlúčili s hrdinami práve pri odchode Michala Habdžu z tohto sveta. Ten napokon ešte stihol dať vedieť, že uznáva ako Kristíne veľmi ublížil, boli toho svedkami i Urban s Markom. Prijmite pozvanie za čítajte sa do pokračovania a vyvrcholenia tohto vynikajúceho románu, plným právom patriaceho medzi vrcholy modernej slovenskej prózy. Podrobnosti