Prechádzky po kraji: Fejtóny - Hečko, František: 1905-1960 (Živý prúd, 1961)
Knižný výber z časopiseckej tvorby vyšiel v knihách Fejtóny a Prechádzky po kraji, v kt. spracúval prevažne problematiku dediny.