Jazdec bez hlavy : (The headless horseman) - Reid, Mayne: 1818-1883 (Stopy, 1966)
Historický dobrodružný napínavý román, odohrávajúci sa v juhozápadnej Amerike, kde straší tajomný jazdec bez hlavy....