Jánošíková slza: Jánošíkov íver. Runa - Ťažký, Ladislav: 1924-2011 1924- (Mladé letá, 1983)
Nezvyčajné miesto, skala studňa, historické udalosti - oddávna podnecujú ľudskú fantáziu, a táto kniha vám priblíži zaujímavé príbehy - povesti...