Zajko Uško a jeho šibalstvá - Baginová, Jana; Cloke, Rene (Fortuna Print, 1991)
Pôvabná knižka zo série moderných rozprávok pre moderné deti. Pútavé rozprávanie o deťoch a zvieratkách prirodzeným spôsobom rozvíja rozumové vlastnosti malých čitateľov a prispieva k utváraniu ich hodnotového sveta.