Klop, klop, klop! : (Tuk-tuk-tuk!) - Nosov, Nikolaj Nikolajevič: 1908-1976 (Mladé letá, 1986)
Kniha opisuje lapajstvá troch malých chlapcov, ich život doma i v pionierskom tábore, na prázdninách aj v škole. Veselé príbehy zo života malých chlapcov, s výchovnou tendenciou k čestnosti, statočnosti a poctivosti.