Krimi tím1:Tigrí brloh. Ostrov lebiek : (Crime team - Tigerĺs lair. Crime team - Skull Island) - Barlow, Steve; Skidmore, Steve: 1960- (Krimi tím, 2012)
Krimi tím ľ Vyber cestu, vyrieš prípad! Staň sa členom Krimi tímu! Rozhodni sa, ako budeš zločin vyšetrovať. Ale pozor! Dobre si to premysli. Keď urobíš chybu, budeš z prípadu odvolaný! Pozorne sleduj všetky dostupné ilustrácie, na ktorých môžu byť ukryté stopy, dôkazy a riešenie tajných kódov. Dôkladne si zaznamenaj, koľko zlých rozhodnutí si urobil. Na záver sa dozvieš, či si dobrý agent. 1. Niekto uniesol dcéru bohatého hongkonského podnikateľa. Nezostáva ti nič iné, ako zrušiť dovolenku a povolať KRIMI TÍM - len ten dokáže vypátrať, kto dievča uniesol a prečo. Celý prípad je len na tebe - ale pohni si, lebo bude neskoro! 2. Milionára nájdu v jeho luxusnej ostrovnej rezidencii - mŕtveho! Bola to prirodzená smrť alebo vražda? Musíš sa s KRIMI TÍMOM vydať na Ostrov lebiek a vyriešiť záhadu jeho smrti skôr, než vrah unikne.