Nezbedná opička : (Lou a Lakritz. Zwei zottelige Freunde) - Boehme, Julia: 1966- (Tina a Pony, 2010)
Zažite ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo s Tinou a jej milovaným poníkom. Nielen že sa pripravujú na preteky, ale mamička navyše prinesie domov gorilie mláďa zo zoo parku. Viac sa o veľkom prekvapení, ktoré Tina zažije s oboma chlpatými kamarátmi, dočítate v pokračovaní populárnej edície Tina a Pony.