Nezbedná opička (Lou a Lakritz. Zwei zottelige Freunde) - Boehme, Julia: 1966-; Sadloňová, Zora: 1954-; Wiechmann, Heike: 1963-; Dvořáková, Hana Adriana: 1968- (Egmont Bratislava)
Zažite ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo s Tinou a jej milovaným poníkom. Nielen že sa pripravujú na preteky, ale mamička navyše prinesie domov gorilie mláďa zo zoo parku. Viac sa o veľkom prekvapení, ktoré Tina zažije s oboma chlpatými kamarátmi, dočítate v pokračovaní populárnej edície Tina a Pony.
Keywords: príbehy autorské; príbehy o zvieratách; opice; príbehy o deťoch; próza; nemecká literatúra - texty; Boehme, Julia (nemecká spisovateľka pre deti, redaktorka. * 1966 v Brémach, Nemecko -); pre čitateľov od 9 rokov