Kúzla na trápnych rodičov (No Jungs! Der Peinliche-Eltern-Weghex-Zauber-spruch) - Brezina, Thomas: 1963-; Janeva, Ľubica: 1965-; Gotzen-Beek, Betina: 1965- (Fragment Bratislava, 2008)
To je hrozné! Existujú vôbec na svete trápnejší rodičia než tí Tinkini a Lissini? Grit v priliehavom trikote a v parochni z vianočných reťazí, Boris, ktorý varuje spolužiakov Tinky a Lissi pred nebezpečným účinkom mobilných telefónov... Existujú vôbec na svete trápnejší rodičia? Ešte šťastie, že Klub čarodejníc práve vypísal súťaž v tvorbe nových zaklínadiel. Netrvá dlho a zaklínadlo na zmiznutie trápnych rodičov je na svete. Tinka a Lissi však netušia, kto v skutočnosti väzí za súťažou. Klub čarodejníc to totiž nie je...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; próza; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov; Gotzen-Beek, Betina (nemecká ilustrátorka, maliarka, grafička. * 1965 v Mönchengladbachu, Nemecko -)