Utešené, zábavné ale i príkladné rytierske príbehy: O Grizelde, Genovéve, Meluzíne, Alexandrovi a o Tristanovi a Izolde - Hurtajová, Zuzana: 1950- (Pamäti a dokumenty, 1980)
Preklad 5 stredovekých rytierskych poviedok a románov.