Abeceda športového humoru - Špánik, Tibor (Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Zostavovateľ tohto výberu vtipov zo športu a športového a jemu blízkeho života patrí medzi malú skupinku ľudí, ktorí sú na míle vzdialení od stresov, ktoré prináša dianie o góly, body, sekundy...