Perfektný superžúr : (No Jungs! Die Wilde-Weiber-Wahnsinns-Párty) - Brezina, Thomas: 1963- (Chalanom vstup zakázaný! Len pre čarodejnice, 2008)
Lissi je v poriadnej kaši: rozhodla sa, že usporiada lepší žúr ako Ulla, nová žiačka miestnej školy, ktorá terorizuje každého, kto sa jej odmieta podriadiť. Lenže Lissina sestra Tinka sa zatne a s nijakým večierkom v čarodejnom dome nesúhlasí. Nedá sa nič robiť, žúr sa bude teda najskôr konať vo veľkom dome Schnabelovcov-Meierbeerovcov. Ešteže sa rodičia chystajú na víkend odcestovať! Lissi však netuší, čo má Ulla vlastne za lubom...