(No Jungs! Die Wilde-Weiber-Wahnsinns-Párty) Perfektný superžúr - Brezina, Thomas: 1963-; Janeva, Ľubica: 1965-; Gotzen-Beek, Betina: 1965- (Fragment Bratislava, 2008)
Lissi je v poriadnej kaši: rozhodla sa, že usporiada lepší žúr ako Ulla, nová žiačka miestnej školy, ktorá terorizuje každého, kto sa jej odmieta podriadiť. Lenže Lissina sestra Tinka sa zatne a s nijakým večierkom v čarodejnom dome nesúhlasí. Nedá sa nič robiť, žúr sa bude teda najskôr konať vo veľkom dome Schnabelovcov-Meierbeerovcov. Ešteže sa rodičia chystajú na víkend odcestovať! Lissi však netuší, čo má Ulla vlastne za lubom...
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; dobrodružné romány; próza; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); rakúska literatúra - texty; Gotzen-Beek, Betina (nemecká ilustrátorka, maliarka, grafička. * 1965 v Mönchengladbachu, Nemecko -)