Hostia : (Los invitados) - Grosso, Alfonso: 1928-1995 (Tvorba národov, 1982)
Sociálny román španielskeho autora - rekonštrukcia príbehu, jadro ktorého tvorí vážny problém mnohých krajín - obchod s drogami...