Hostia (Los invitados) - Grosso, Alfonso: 1928-1995; Kobáňová, Marta; Kobáňová, Marta; Polakovič, Dušan: 1950-2016; Pollaczyková, Mária (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1982)
Sociálny román španielskeho autora - rekonštrukcia príbehu, jadro ktorého tvorí vážny problém mnohých krajín - obchod s drogami...
Ilustr. na predsádkach. Doslov.
Keywords: Grosso, Alfonso Ramos (španielsky spisovateľ, 6.1.1928 v Seville - 11.4.1995 v meste Concepcion Valencina Seville); romány autorské; kriminálne romány; psychologické romány; drogy (beletria); Polakovič, Dušan (bol slovenský maliar, ilustrátor, volnej grafike a satirickej kresby. Vystavoval po celom svete, jeho práce získali množstvo ocenení. * 01.10.1950 Bratislava - 13.05.2016 Bratislava, Slovensko); próza; španielska literatúra - texty