Veľký objav Huga Cabreta: Dobrodružstvo písané obrázkami : (The invention of Hugo Cabret) - Selznick, Brian: 1966- (Fragment, 2008)
Príbeh siroty Huga Cabreta z Paríža sa bude pred vami v tejto knihe odvíjať ako film. Strany s textom striedajú pôsobivé kresby, ktoré posúvajú dej rýchlo dopredu a vy sa ocitnete priamo uprostred obrovského dobrodružstva.