Veľký objav Huga Cabreta: Dobrodružstvo písané obrázkami (The invention of Hugo Cabret) - Selznick, Brian: 1966-; Kačeriaková, Monika; Selznick, Brian: 1966- (Fragment Bratislava, 2008)
Príbeh siroty Huga Cabreta z Paríža sa bude pred vami v tejto knihe odvíjať ako film. Strany s textom striedajú pôsobivé kresby, ktoré posúvajú dej rýchlo dopredu a vy sa ocitnete priamo uprostred obrovského dobrodružstva.
Zlodejíček Hugo sa pretĺka životom, ako vie, pričom sa snaží skrývať a žiť v anonymite. Jedného dňa sa však stane niečo, čo jeho úzkostlivo stráženú existenciu ohrozí. Tajný zápisník, ukradnutý kľúčik a skrytý odkaz od Hugovho otca ľ to všetko zohrá svoju úlohu v tomto unikátnom spojení knihy a filmu.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; dobrodružné romány; Selznick, Brian (americký spisovateľ historických románov a ilustrátor detských kníh. * 14.07.1966 v East Brunswick Township, New Jersey, Spojené štáty americké -); chlapčenské príbehy; ilustrované príbehy; kniha - film; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov