Zlatý vek španielskej drámy - Cervantes-Saavedra, Miguel de: 1547-1616; Vega, Lope de: 1562-1635; Molina, Tirso de: 1584-1648; Calderón de la Barca, Pedro: 1600-1681 (Svetoví klasici, 1973)
Reprezentatívna publikácia obsahuje štyri významné diela španielskeho literárneho baroka, tzv. zlatého veku španielskej drámy: