Malé svedectvá: Štyri hry: Raz na Silvestra. Diabol prichádza v noci. Cesty bez návratu. Statočný valach - Luknár, Ladislav: 1913-1992 (Slovenský spisovateľ, 1974)
Statočný valach: Hra v štyroch obrazoch podľa rovnomennej rozprávky Pavla Dobšinského / Ladislav Luknár ; Pavol Dobšinský.