Z obrazovky: Straty a nálezy. Polnoc bude o päť minút. Dobrí ľudia ešte žijú - Solovič, Ján: 1934- (Smena, 1984)
Predkladáme čitateľovi výber z bohatej televíznej tvorby Jána Soloviča. Akoby potvrdenie toho, čo autor pri rozličných príležitostiach neraz zdôrazňoval: že sa totiž cíti tak divadelným, ako aj televíznym autorom.