Učiteľ tanca: Veršovaná komédia v troch dejstvách : (El Maestro de Danzar) - Vega, Lope de: 1562-1635 (Edícia Divadelných hier, 1962)
Rieši sa tu, rovnako jaku vo väčšine ostatných hier tohto nadmieru plodného klasika, problém lásky dvoch mladých šľachticov, ktorí musia prekonávať rôzne prekážky o rozpletať rôzne intrigy, než dostihnú svojho šťastia.