Radošinské naivné divadlo 2: Kúpeľná sezóna. Svadba. Čierna ovca. Pavilón B. O čo ide - Štepka, Stanislav: 1944- (Divadelná tvorba, 1989)
V Radošinskom naivnom divadle vzniká už zopár veľmi svojská dramatika, ktorá vypovedá o dnešných ľuďoch,ich trápeniach a radostiach, trpkostiach i nádejach omnoho viac, než tzv. vážna súčasna dramatika. Autorom týchto čudných, trpkých komédií je Stanislav Štepka.