Radošinské naivné divadlo 2: Kúpeľná sezóna. Svadba. Čierna ovca. Pavilón B. O čo ide - Dom ROH (Bratislava); Štepka, Stanislav: 1944-; Lasica, Milan: 1940-; Vančo, Miloš; Bogdan, Ivan; Mydlo, Svetozár: 1948-2014 (Bratislava Tatran, 1989)
V Radošinskom naivnom divadle vzniká už zopár veľmi svojská dramatika, ktorá vypovedá o dnešných ľuďoch,ich trápeniach a radostiach, trpkostiach i nádejach omnoho viac, než tzv. vážna súčasna dramatika. Autorom týchto čudných, trpkých komédií je Stanislav Štepka.
Doslov: Len tak na okraj.
Keywords: Lasica, Milan (slovenský humorista, dramatik, prozaik, textár, herec, režisér, moderátor a spevák, 3.2.1940 Zvolen -); divadelné hry; hry divadelné; humoristické hry; hry humoristické; komédie; próza; Štepka, Stanislav (slovenský dramatik, textár, scénárista, režisér, herec, vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla, 26.7.1944 Radošina-); slovenská literatúra - texty; Mydlo, Svetozár (bol slovenský akademický maliar, grafik, karikaturista, známkár a ilustrátor. Bol dvorným grafikom Radošinského naivného divadla, dlhoročným výtvarným redaktorom vydavateľstva Mladé letá, spolupracovníkom časopisu Slniečko a ďalších vydavateľstiev, divadiel a periodík. V posledných rokoch intenzívne spolupracoval s vydavateľstvom Buvik. * 10.07.1948 Ružomberok, Slovensko - 29.11.2014 Bratislava, Slovensko)