Majster vrah : (The Kill Artist) - Silva, Daniel: 1960- (Slovenský spisovateľ, 2003)
Tajný agent Gabriel Allon má jasne stanovenú úlohu. No keď mu zlikvidujú rodinu, nastáva hra na poľovačku na život a na smrť. Krásna modelka vo Francúzsku a obchodník s umením tvoria iba súčasť sveta plného nástrah a politických intríg.