Letá a zimy s Jánom Jamnickým - Jamnická, Vilma: 1906-2008 (Slovenský spisovateľ, 1985)
Kniha spomienok herečky Vilmy Jamnickej na spoločný život s divadelníkom, filmárom, hercom, režisérom Jánom Jamnickým.