Letá a zimy s Jánom Jamnickým - Jamnická, Vilma: 1906-2008; Vančo, Ladislav: 1949-; Jamnický, Ján: 1908-1972; Lajcha, Ladislav: 1932- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1985)
Kniha spomienok herečky Vilmy Jamnickej na spoločný život s divadelníkom, filmárom, hercom, režisérom Jánom Jamnickým.
Fot. a faksim. rkp. aut. na rozlož. tit. liste. Ilustr. na predsádkach. Menný register. Mimo edície.
Keywords: Jamnický, Ján (slovenský herec, divadelný režisér, scénárista a pedagóg, 20.5.1908 Jasenová - 4.8.1972 Poprad, pochovaný je v Bratislave); divadlo slovenské; Jamnická, Vilma (slovenská spisovateľka, herečka a astrologička, 13.11.1906 Barchov, ČR - 12.8.2008 Bratislava); umenie divadelné; životopisy; osobnosti herecké; biografie; próza; slovenská literatúra - texty; Vančo, Ladislav (slovenský popredný knižný grafik. * 01.01.1949 Velušovce, pri Topoľčanoch, Slovensko -)