Súčasná buržoázna filozofia a náboženstvo : (Sovremennaja filosofija i religija) - Bogomolov, Aleksej Sergejevič: 1927-1983 (Pravda, 1980)
Publikácia skúma vzájomný vzťah filozofie, vedy a náboženstva.