Súčasná buržoázna filozofia a náboženstvo (Sovremennaja filosofija i religija) - Bogomolov, Aleksej Sergejevič: 1927-1983; Filo, Ondrej: 1927-; Rovenský, Ján (Pravda Bratislava, 1980)
Publikácia skúma vzájomný vzťah filozofie, vedy a náboženstva.
Menný register.
Keywords: filozofia; dejiny filozofie; náboženstvo; 19.-20. stor; ateizmus; Filo, Ondrej (slovenský filozof, 14.10.1927 Čičmany -); veda a náboženstvo