Mesto masiek : (Stravaganza City of Masks) - Hoffman, Mary: 1945- 1945- (Ikar, 2004)
Predstavte si, že v jednej chvíli ležíte chorí v posteli, a v nasledujúcej sa ocitnete vo svete plnom podvodov, intríg a lesku...