Estetická výchova: Podstata. Formy. Metódy (Estetičeskoje vospitanije) - Rozumnyj, Vladimír Alexandrovič; Brenčičová, Mária; Blažo, Pavol: 1943- (Smena Bratislava, 1975)
Kniha sa zaoberá podstatou estetickej výchovy, jej formami a metódami.
Keywords: estetika; estetická výchova; podstata; formy; metódy; Blažo, Pavol (slovenský typograf, gragik, fotograf a redaktor. Pracoval v Slovenskej televízii v Bratislave aj ako výtvarný redaktor vo vydavateľstve Smena. Počas svojho dlhoročného pôsobenia vo svete knihy vytvoril stovky edičných obálok a knižných úprav, za ktoré bol aj viackrát ocenený. *16.06.1943 Trnava, Slovensko -)