1000 divov prírody - Bright, Michael: 1942-; Burnie, David: 1955-; Constable, Tamsin; Simons, Paul (Reader's Digest Výber, 2002)
Objavte najúžasnejšie divy prírody okolo nás, nad nami aj pod nami. Od krehkých motýlích krídel po obrovskú silu činných sopiek, od najmenších foriem života na Zemi po nekonečné priestory vesmíru.