Dosť dobré psycho : (Mates, Mysteries and Pretty Weird Weirdness) - McCombie, Karen: 1963- 1963- (Alica a ..., 2007)
V ostatnom čase sa dejú fakt strašidelné veci. No uznajte: začalo sa to jedným kúzlom na privolanie lásky a skončilo sa to zdeseným pobiehaním po Queen's Woods. A ďalej je tu záhadné miznutie záhradných trpaslíkov, čo sa potom objavujú na veľmi čudných miestach, a aj tie záhadné zvuky a nevysvetliteľné klop-klop-klopkanie (aj keď uznávam, že v našom rozpadajúcom sa starom dome to človeka až tak neprekvapí...). No a ešte je tu tá najčudnejšia z najčudnejších vecí: čo má vlastne Billy s mojou najlepšou kamoškou...?