Program revolúcie: K vzniku Košického vládneho programu 1945 - Bouček, Miroslav; Klimeš, Miloslav; Vartíková, Marta: 1928- (Pravda, 1975)
Knižka zachytáva zhrňujúci obraz o vzniku a charaktere programu prvej vlády Národného frontu Čechov a Slovákov - Košického vládneho programu. Zachytáva hlavné črty programového zjednocovania zahraničného a domáceho odboja a jeho vyvrcholenie v prijatí spoločného programu...