Desivé skutky : (The Eddie Dickens Trilogy: Dreadful Acts) - Ardagh, Philip: 1961- (Bláznivé dobrodružstvá Eddieho Dickensa, 2007)
Ďalšie šialené dorbodružstvá hrdinu Eddieho Dickensa, ktorý sa vrátil, aby pomáhal druhým dostať sa z ťažkostí a problémov, s VEĽKÝM ZUCCHINIM, odborníkom na úteky, ktorého vystúpenie sa skončilo katastrofou, s LOMIKOSŤOM, trestancom na úteku, ktorý je taký priateľský, ako naznačuje jeho meno, s EŠTE ŠIALENEJŠOU TETOU MAUD, okamžite pripravenou konať, spolu so svojím vypchatým hranostajom Malcolmom... A s mnohými ďalšími...