Desivé skutky (The Eddie Dickens Trilogy: Dreadful Acts) - Ardagh, Philip: 1961-; Laliková, Tatiana: 1954- 1954-; Roberts, David: 1796-1864 (Bratislava Fragment, 2007)
Ďalšie šialené dorbodružstvá hrdinu Eddieho Dickensa, ktorý sa vrátil, aby pomáhal druhým dostať sa z ťažkostí a problémov, s VEĽKÝM ZUCCHINIM, odborníkom na úteky, ktorého vystúpenie sa skončilo katastrofou, s LOMIKOSŤOM, trestancom na úteku, ktorý je taký priateľský, ako naznačuje jeho meno, s EŠTE ŠIALENEJŠOU TETOU MAUD, okamžite pripravenou konať, spolu so svojím vypchatým hranostajom Malcolmom... A s mnohými ďalšími...
Eddie Dickens v tom už zase lieta! Po tom, ako sa mu podarí vyriešiť zopár problémov s teplozvdušným lietajúcim balónom a s niekoľkými mužmi zákona, sa až po uši zaľúbi do dievčaťa, ktorého tvár pripomína tvár ťavy.
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: príbehy autorské; humoristické príbehy; dobrodružné príbehy; Ardagh, Philip (anglický autor pre deti, známa predovšetkým z Eddie Dickens série kníh. Je autorom viac ako 70 kníh, vrátane dospelých, beletrie a detskej literatúry faktu. Nar. 11.09.1961 Londýn, Veľká Británia -); príbehy pre deti; próza; anglická literatúra - texty; Roberts, David (škótsky maliar. 24.10.1796 v Stockbridge, Edinburghu - 25.11.1864 Edinburghu, na cintoríne West Norwood)