Dievčatko z krajiny Drakov 2. zv.: Tajomstvo Legelynu - Molitorová, Muška; Molitor, Igor (Ikar, 2005)
Druhý diel úspešného fantazijného príbehu Dievčatka z Krajiny Drakov a jej nezvyčaných priateľov. Deti sa dozvedia, čo sa stalo s Dievčatkom a malým čarodejníckym učňom Dereqom. Dievčatko a Dereq budú musieť utekať a skrývať sa v divočine, budú hladovať i trpieť smädom, veštiť i kradnúť... Na úteku sa stretnú s mnohými nebezpečnými bytosťami. Dievčatko sa dokonca stretne zoči-voči so samotnou zlou čarodejnicou Hissatam!