Čierny orchester : (Ľ Orchestre noir) - Laurent, Frédéric: 1943- (Svoboda, 1982)
Hlavní pozornost věnuje ultrapravicovým a neofašistickým skupinám především ve Francií, Itálií a Španělsku, ale i v mnoho jiných zemích, neopomíji však ani ultralevé všech možných odstínu..