Nelegál: (1980-1985) - Vacek, Jiří: 1947- (Agentúra Iris Agentúra Závislosť, 1998)
V tejto knihe sa dozviete napínavé ale zároveň skutočné udalosti, ktoré sa odohrali pri práci policajtov, ktorí sa zúčastnili na boji proti drogám. Mená policajtov sú zmenené. Mnohí z týchto policajtov sú ešte v aktívnej službe.