Podnikové hospodárstvo - Majtán, Štefan; Dubcová, Gabriela; Grančičová, Katarína; Neumannová, Anna; Rybárová, Daniela; Serina, Pavol; Tóth, Miroslav (Sprint vfra, 2007)
Táto učebnica je základnou študijnou literatúrou predmetu Podnikové hospodárstvo, ktorý prezentuje podstatnú časť poznatkov vednej disciplíny podnikovohospodárskej náuky. V rámci študijných programov Ekonomickej univerzity je predmet Podnikové hospodárstvo základom štúdia podnikovo-hospodárskych náuk, avšak sú v nich zaradené aj iné predmety, ktoré vysvetľujú ich parciálne časti. prof. Ing. Štefan Majtán, PhD.