Tu sa usadíme: Slováci v čabianskej oblasti - Borguľa, Michal; Švihran, Ladislav: 1931- (Korene, 1979)
Publikácie odpovedá všestranne na otázky osídlenia Slovákov v juhovýchodnej oblasti dnešného Maďarska.