Heraldika - Buben, Milan: 1946-; Bubnová, Julie; Vimr, Luděk: 1921-2005 (Praha Albatros, 1986)
Pôvod a vznik zaujímavého oboru heraldiky, prehľad všetkých typov znakov, slovníček odborných pojmov.
Záver. Slovník odborných termínov. Register osôb a miest. Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: Buben, Milan (český historik, heraldiky, 25.05.1946 Praha -); heraldika; znaky; pôvod; vznik; knihy populárno-náučné; Vimr, Luděk (bol český knižný grafik a ilustrátor. * 05.07.1921 Králův Dvůr, Česko - 08.11.2005 Praha, Česko); pre čitateľov od 12 rokov