Povesti o hradoch 1 - Domasta, Ján: 1909-1989 (Osveta, 1991)
História a legendy o slovenských hradoch - Bystrická lutria. Sen šašovej milej. Detvianske lásky kráľa Mateja. Poklady zvolenskej kastelánky. Pustovník pod Pustým hradom. Obri na hradisku. Zlatý diviak. Bojnický kastelán. Striga na Vršatci...