Hrady na Slovensku - Fialová, Hilda; Fiala, Andrej (Obzor, 1966)
V publikácii autori prinášajú prehľad histórie, stavebných plánov a stav hradov a zámkov na Slovensku k roku 1966, doplnený o začiatky ich budovania, úpravy a rekonštrukcie vykonané začiatkom 19. storočia.