Naše dieťa: Pred narodením. Prvý rok života. Dieťa po prvom roku - Klímová-Fügnerová, Miroslava: 1905- (Osveta, 1980)
Kniha chce pomôcť a poradiť, priniesť potrebné pokyny a vysvetlenia, priblížiť najnovšie poznatky modernej vedy o opatere a výchove dieťaťa, oboznámiť ich s novými zákonnými úpravami a opatreniami týkajúcimi sa komplexnej starostlivosti o matku a dieťa, ktorá je u nás na neobyčajne vysokej úrovni.