V zrkadlách slovenských riek - Dunajovec, Jozef: 1933-2007; Kardoš, Jaroslav; Dubeń, Ján: 1936-; Legutky, Milan: 1938-2009; Milo, Milan; Pavelka, Štefan: 1930-2013 (Osveta, 1986)
Autori tejto publikácie zhromaždili množstvo záberov, aby predstavili všetko pozoruhodné, s čím sa človek, milovník vôd a ďalších prírodných krás môže u nás stretnúť. Obrazy a sprievodné slovo v tejto knihe potešia srdce i myseľ každého, kto knihu čo len prelistuje.